Странице

понедељак, 19. септембар 2016.

Farmasi CC krema - Recenzija

U narednih nekoliko dana pisaću vam recenzije proizvoda iz glambox kutije. Prvi i definitivno najbolji proizvod koji sam dobila je Farmasi CC krema. 







 CC kreme su dosta hvaljene u poslednje vreme, čak su i mnoge devojke zamenile BB kreme sa CC kremama zbog njihovog fantastičnog učinka. Ukoliko vam je potrebna laganija šminka, ova krema je pravi izbor. CC je skraćenica za color control i ovakve kreme vrše korekciju nepravilnosti na koži.



Šta kaže proizvodjač?


Farmasi CC krema 8 u 1  je multifunkcionalna i lagana tonirana formula koja pokriva nepravilnosti kože bez začepljenja pora. Ulje macadamije hidrira kožu tokom celog dana, vitamin B3 i vitamin C osiguravaju ravnotežu boje i sjaj, ekstrakt zobi hrani i regeneriše kožu, SPF 25 pruža zaštitu od štetnog delovanja sunca, Protein svile omekšava i izjednačava tonus kože, Kolagen i arganovo ulje smanjuju bore i sprečavaju prerano starenje.


  1. Multiminerali hrane kožu 
  2. Ulje makadamije hidratizuje kožu 
  3. Vitamin B3 hrani kožu 
  4. Ekstrakt zobi obnavlja kožu 
  5. SPF 25 štiti kožu 
  6. Proteini svile čine kožu mekom 
  7. Kolagen i arganovo ulje revitalizuju kožu, smanjuju bore i sprečavaju starenje kože 
  8. Vitamin C ujednačava ten 

Sastav:





Krema dolazi u elegantnom pakovanju od 50ml, ima zaštitnu aluminijumsku foliju što znači da je niko nije otvarao pre vas. Moja je u nijansi light to medium i trenutno mi je malo svetlija, ali odgovaraće mi u toku zimskih dana. 




Krema je lagane teksture pa se može nanositi prstima, prekriva crvenilo i ostavlja polu mat efekat. Ono što je takodje bitno je da ima srednju pokrivnu moć, a nije teška i koža može da diše. Ima lep miris koji se nakon nanošenja postepeno gubi.  Odlična stvar je to što ima 25 SPF.







Cena za 50 ml iznosi 1490 din.

Kakva su vaša iskustva sa CC kremama?


Нема коментара:

Постави коментар