Странице

среда, 30. новембар 2016.

Essence Waterproof Eyeliner Pen

Na redu je recenzija mog trenutnog favorita kada su ajlajneri u pitanju. Radi se o Essence vodootpornom ajlajneru u olovci.





Šta kaže proizvodjač:

Povratak crnoj boji - Precizni ajlajner stilovi sada se postižu lako i bez greške uz vodootpornu ajlajner olovku sa vrhom poput flomastera. Vodootporan je i ne ostavlja mrlje na koži. Za intenzivne ajlajner izglede u urbanoj crnoj boji.

понедељак, 28. новембар 2016.

Avon Ideal Flawless kremasti korektor


Današnji post rezervisan je za recenziju Avon Ideal Flawless korektora.




Naručila sam ovaj korektor iako nisam znala šta ću da radim sa njim te sam ga odložila. Nedavno sam shvatila da mi je potreban korektor za predeo ispod očiju i odlučila sam da ga isprobam. Korektor dolazi u dve nijanse - fair i medium. Moj je u svetlijoj nijansi - fair.
Proizvod dolazi u kartonskoj kutiji i smešten je u crnu plastičnu ambalažu.





Šta kaže proizvodjač:

Koncentrovana kremasta formula, prekriva podočnjake i druge nepravilnosti na koži. Lako se stapa sa kožom i izgleda prirodno.





Koristim ga tako što pokupim proizvod beauty blenderom i utapkam na predeo ispod očiju, a zatim fiksiram sa essence-ovim transparentnim puderom. Oduševila sam se korektorom iz dva razloga. Prvi razlog je to što jako lepo posvetli taj deo ispod očiju i da tenu prirodan i odmoran izgled, a drugi je to što ne mrda sa kože dok ne odlučim da skinem šminku. Potrebna je vrlo mala količina i samim tim će proizvod dugo trajati bez obzira na malo pakovanje.




Korektor dolazi u pakovanju od 1,4 ml - cena 400 din.

петак, 25. новембар 2016.

Mamma&Baby losion za telo


Mamma&Baby - Još jedan Lilijev brend koji obožavam.



 


Šta kaže proizvodjač?

Nežna formula mama&baby losiona sa maslinovim i bademovim uljem, neguje i umiruje osetljivu bebinu kožu čineći je nežnom i mekom.





Kada je u pitanju nega kože tela uvek biram proizvode za decu. Od ovog losiona se ne odvajam gotovo tri godine. Ovo je doba godine kada je moja koža izrazito suva i ovaj losion je pravi spas. Losion ima veoma nežan i blag miris, brzo se upija, koža je hidrirana i meka.




Sastav:





Cena: 200 ml -189 din

четвртак, 24. новембар 2016.

Golden Rose Dream Eyebrow Pencil


Golden Rose dream eyebrow je olovka za obrve koja ih ističe na prirodan način.






Prvo pravilo kada kupujete olovku za obrve je da izaberete odgovarajuću boju. U ovoj kolekciji postoji čak devet nijansi koje su vrlo slične pa morate dobro obratiti pažnju. Baš zbog te sličnosti medju nijansama, uzela sam olovku u broju 309 koja je za nijansu tamnija od nijanse koja odgovara mojim obrvama. To nije veliki problem jer ja preko dana uvek koristim senke za obrve, a ovu olovku koristim uveče.






Na poklopcu se nalazi češljić koji će odstraniti višak boje sa obrva i omogućiti lako raščešljavanje.





Kada je u pitanju kvalitet, olovka nije ni previše tvrda ni previše meka, taman kakva i treba da bude. Dosta je pigmentovana, ne razmazuje se, ne puca tokom zarezivanja i veoma se sporo troši.





Olovka dolazi u nijansama 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 i 309.







Cena dream eyebrow olovke je 175 din.

уторак, 22. новембар 2016.

Golden Rose matte lipstick crayon 15

Golden Rose mat karmin u olovci, broj 15






Ako volite karmine u olovci i nude nijanse, ova olovka će biti savršena. U pitanju je karmin u formi olovke koja se vrlo lako zarezuje i pritom se ne lomi. Ima veoma kremastu formulu koja ne isušuje usne i vrlo je precizna za nanošenje.






Pigmentacija je i više nego odlična, a kada je trajnost u pitanju, mogu da kažem da 3-4 sata neće mrdnuti sa usana.






Miris ove olovke je fenomenalan. Mene podseća na kombinaciju vanile i pudera za bebe.. ma savršeno.

Za kraj, evo kako izgleda na usnama.




Cena olovke je 220 din.

субота, 19. новембар 2016.

Born Pretty Store gift bag

Nedavno je Born Pretty Store sajt delio poklon paket u vrednosti od 10 $ povodom 6 godina postojanja svima koji su podelili njihov baner na neku drustvenu mrežu. U ponudi su bila tri paketa. Nakon deljenja, dobila sam kod koji sam ukucala ispod paketa koji sam odabrala i račun se odmah spustio na 0 $. Porudžbina je prihvaćena medjutim, nikada mi nije stigao mail da će paket biti poslat. Juče sam se baš iznenadila kada mi je paket stigao na kućnu adresu. 





Paket koji sam odabrala sadrži set od 7 četkica koje dolaze u prelepoj futroli, pakovanje od 5 pari veštačkih trepavica i lančić.





U setu se nalaze osnovne četkice za šminkanje od sintetičke dlake. Još uvek ih nisam koristila, ali sam ih oprala i jedino što za sada mogu da kažem je da dlačice ne ispadaju što je odlično.




Trepavice mi izgledaju odlično. Nisu previše ni guste ni debele, a trakica na koju se nanosi lepak je baš tanka.

I poslednja stvar iz paketa je lančić.






Volim jednostavne lančiće i ovaj mi se odmah svideo kada sam videla da se nalazi u paketu.

Ako Vam se svideo ovaj set, možete ga poručiti klikom na ovaj link Born Pretty Store

среда, 16. новембар 2016.

Omiljene YouTuberke

Svi znamo da je YouTube dosta popularniji od bloga. Razlog, po mom mišljenju, je to što je mnogima lakše pustiti play i slušati nego čitati nešto. Ali to sada nije tema. Tema ovog posta su youtuberke.






Mislim da većina njih nisu ni svesne koliki broj devojčica njih prati, a kako je danas internet mesto gde omladina provodi veći deo svog vremena, trebale bi malo da obrate pažnju na ponašanje, rečnik i savete koji nisu uvek najsjajniji. Naravno, niko od njih nije tu da bi vaspitavao tudju decu, ali ako su već svesne te iste dece koja svakodnevno komentarišu i gledaju njihova videa, samim tim bi morale malo da obrate pažnju. No, takve youtuberke nisu tema današnjeg posta. Tema su moje omiljenje youtuberke koje redovno pratim.

Youtuberka broj jedan, žena čiji ću video prvi odgledati je Ana Bučević sa kanala Safari Duha






Njen kanal pratim od samog početka. Istina, ona nema nikakve sličnosti sa ostalim youtuberkama, ne bavi se šminkom i kozmetikom, ona je motivacioni govornik i tema njenih videa je inspirisanje drugih ljudi, pa ako do sada niste, obavezno pogledajte njen kanal.

Druga po redu je Ana Janković sa kanala Ana2Cats





Ženu obožavam i da slušam i da gledam. Štošta pametno se može čuti i videti na njenom kanalu od životnih tema do šminke i kozmetike. 

Sledeća youtuberka je Zorana Jovanović sa kanala Zorannah





Svi znate ko je Zorana tako da nema potrebe objašnjavati. Ako se dobro sećam, ona je bila prva youtuberka koju sam počela da pratim. Od nje nisam čula mnogo korisnih saveta, ali mi je zanimljiva ona kao mlada uspešna žena i rado ću pogledati svaki njen video. 

Moje skorašnje otkriće je Jovana Latas Viorikić sa kanala  Milicina Mama 





Ova žena mene oduševi sa svakim videom. Vrlo korisne teme, možda čak i najkorisnije. Originalna je i to je njen najveći kvalitet. Ako Vas zanimaju recenzije i utisci, kako da uštedite, kako da kupujete sa kineskih sajtova, obavezno pogledajte njen kanal, a ako vas zanimaju sniženja i popusti sve to možete pronaći na njenom blogu.


.Poslednja youtuberka je Bojana Kostić sa kanala Taste Of Fashion





Žena sa ludačkom energijom i harizmom. Volim da gledam njene videe, zanimljiva mi je totalno.

To bi bilo to za današnji post, pišite u komentarima vaše mišljenje ukoliko pratite ove youtuberke.

понедељак, 14. новембар 2016.

Inversion method - duža kosa za 7 dana?

Sigurno ste do sada čule za ovu metodu, ali da li ste je isprobale?








Većina devojaka je luda za dugom kosom i isprobaće svašta kako bi im kosa bila što duža, u tu kategoriju spadam i ja. Za inversion metodu sam čula još prošle godine, ali je do sada nisam isprobala. Za one koji još uvek ne znaju

петак, 11. новембар 2016.

Velnea body - soft cream

Velnea body soft cream - Shea butter + Jojoba oil

Velnea je Lilijev brend koji je na jeftinijoj strani, a ima odlične proizvode..







Šta kaže proizvodjač?

Velnea body soft krema za telo, obogaćena glicerinom, uljem jojobe i ši puterom, sprečava gubitak vlažnosti i daje koži sjaj.







U pitanju je jedna vrlo lagana krema za telo prijatnog mirisa koja ne pruža koži preveliku negu, ali svakako prija koži i čini je svilenkastom i mekom. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu.






Sastav:




Cena ove kreme je oko 200 din za 250 ml.

среда, 9. новембар 2016.

Trendovi na Balkanu




Kockaste obrve, choker ogrlice, boyfriend farmerke, superstar patike, Kim Kardashian pletenice... who cares? Svako nosi ono što mu se dopada. Nisam neko ko slepo prati trendove. Nikada nisam imala kockaste obrve,zapravo, pre japanskog iscrtavanja nisam ni imala obrve :D Čoker ogrlice ne podnosim, nikada neću nositi jakne sa stikerima. Neću se išarati sa deset tetovaža da bih bila u trendu, neću staviti na facu deset pirsinga da bih bila popularna, niti ofarbati kosu u zeleno da bih se izdvajala, neću precrtavati usne ili staviti silikone..ali eto, kod nas je bitno da je nešto popularno, pa šta ako mi se to čak ni ne svidja? Sve u svemu, drage devojke, nosite ono što vam se svidja ali i ono što vam stoji. Ne pratite trendove po svaku cenu. Svi smo mi drugačiji na neki način, pa zašto bi se trudili da budemo nečija kopija?

                                *Ovim postom ne želim nikoga da uvredim, ovo je samo moje mišljenje..


понедељак, 7. новембар 2016.

Sabi handmade - The Camel Soap


U oktobarskoj Glambox kutiji sam dobila sapun od kamiljeg mleka koji me je najviše obradovao. 





Šta kaže proizvodjač?

Sabi handmade sapuni od kamiljeg mleka - Ručno pravljeni u ujedinjenim Arapskim Emiratima hidriraju i hrane kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Kamilje mleko sadrži vitalna imuna svojstva i prirodni je izvor alfa-hidroksi kiselina koje su odgovorne za omekšivanje kože i sprečavanje stvaranje bora, održavajući je gipkom i glatkom. Takodje sadrži vitamin B i C, karoten, proteine sa antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim svojstvima i visoku koncentraciju gvoždja.

Čisto i jednostavno bez mirisa - jednostavan sapun sa restorativnim osobinama kamiljeg mleka i čistog maslinovog ulja. Preporučuje se za osobe sa posebno osetljivom kožom.

Sastojci: Sodium Oliveate, Kamilje Mleko, Aqua, Cera Alba, Glycerin.

Sapuni su bez:

-Parabena
-Sulfata
-Veštačkih boja
-Vestačkih mirisa
-Petrohemije.







Ono što mi se odmah dopalo kod ovog sapuna je preslatko pakovanje koje je kao mali dzak. Moj sapun je bez mirisa jer je u osnovnoj varijanti bez dodataka, a postoje i : ruzmarin i menta, limunska trava, slatka pomorandza i limun, slatka pomorandza i cimet, čajevo drvo i ruzmarin,lavanda, lavanda i rose geranijum.






Sapun jako lepo očisti kožu, toliko da koža "škripi" dok se umivate. Ne isušuje kožu i ostavlja je mekom.
Sapun ima 100 gr i cena mu je 790 din. Trenutna cena na njihovom sajtu je 450 din i ovde možete pogledati ponudu Sabi handmade.


четвртак, 3. новембар 2016.

Bojanka za odrasle

Evo jednog malo drugačijeg posta za svu veliku decu :)






Bojanke za odrasle su sve popularnije i kod nas.. Osim što nas vraća u doba detinjstva, bojenje nam pomaže da se oslobodimo stresa i napetosti. Bojanke za odrasle su slične bojankama za decu, razlika je u tome što sadrže motive koji mogu da motivišu odraslu osobu. Prema tvrdnjama psihologa, bojenjem se podjednako aktiviraju obe strane mozga.. osim toga može biti veoma zabavno.
Moja bojanka je sa motivima životinja i kupila sam je uz Blic ženu po ceni od 229 din.





U ovoj bojanki našle su se i afirmacije koje su odličan alat za brže ostvarenje ciljeva, menjanje navika i podizanje samopouzdanja. Uz nju se dobija set od tri bojice, a uz svaku sledeću bojanku dobijaju se još tri bojice. Sve što treba jeste da se opustite i pustite mašti na volju..





Izašlo je drugo izdanje bojanki za odrasle uz Blic ženu, ovoga puta se u njoj nalaze mandale-simboli kosmosa.

Bojanke mogu da se kupe i u knjižarama, pa ako volite da bojite obavezno nabavite jednu..

уторак, 1. новембар 2016.

October favorites


Favoriti za mesec oktobar!







Prvi i apsolutni favorit proteklog meseca je knjiga  ''Ako dočekam sutra - Sidni Šeldon''





Sidni Šeldon, jedan od najpopularnijih pripovedača na svetu, u ovoj knjizi stvorio je britak, neodoljiv triler pun neizvesnosti, intriga i strasti.

Ako još niste, preporučujem vam da pročitate ovu knjigu.

O Velnea wash gelu i Alverde duo bronzeru možete pročitati klikom na linkove :

Velnea wash gel 
Alverde duo bronzer



Sledeći favorit je proizvod o kome nisam pisala, a koji je odličan. Radi se o Cera di Cupra kremi za osetljivu kožu






Ova krema štiti, hidrira i regeneriše kožu lica. Idealna je za osetljivu kožu sklonu upalama i iritacijama.

Sastav:





Već sam pisala da radim tretmane dermarolerom OVDE , ova krema mi je odlična za sledeća dva do tri dana kada je koža dosta suva i dehidrirana.



Golden Rose top coat gel look - lak koristim gotovo pet meseci i ne znam zašto ga do sada nisam spominjala (osim u postu ombre nokti). 





Ovaj lak osim što daje gel izgled, suši nokte za bukvalno 10 sec. Takodje, produžava trajanje laka što je odlično za 145 din, kolika mu je cena :)



I poslednji favorit je  Ebelin beauty blender





Njega sam koristila pre dve godine i iz nekog razloga mi se nije svideo, ili ja nisam znala da ga koristim. Prošlog meseca sam ga ponovo uzela i od tada samo njega koristim kada je u pitanju nanošenje pudera i korektora, stvarno je odličan.


To bi bilo to kada su u pitanju favoriti za mesec oktobar..