Странице

уторак, 18. април 2017.

Mr. Black - Luminizing Peel-Off Black Mask

Pre nekih mesec dana pisala sam vam o Mr. Black pilingu za telo. Ukoliko ste propustili taj post, možete ga pročitati na sledećem linku Mr. Black coffee body scrub. Ubrzo nakon toga na adresu mi je stigao još jedan njihov proizvod, a u pitanju je Mr. Black Crna maska sa aktivnim ugljem. Odmah sam krenula sa testiranjem, a utiske saznajte u daljem tekstu.



Mr. Black Luminizing Peel-Off Black Mask


Šta kaže proizvodjač?

Crna maska za lice iz kolekcije Mr. Black najpovoljnije deluje na masnu kožu i uklanjanje mitisera. Mogu je koristiti svi jer nema nus pojava, koji god tip kože da imate, čak i kod suve kože. Maske od aktivnog uglja kao što je Crna maska Mr. Black, izvlače sve nečistoće iz kože i pora, tako da ćete uz dodatno čišćenje običnim tonikom i piling imati savršenu kožu lica. Upotrebom Crne maske dobićete odlične rezultate kod uklanjanja mitisera i bubuljica, hidratacije, regulacije tena, smanjenja otoka i crvenila i omekšavanja kože. Crna maska Mr. Black je potpuno prirodan proizvod na bazi aktivnog uglja i nakon samo dve nedelje redovne upotrebe, rešićete problem sa licem i vaša koža će postati čista, sveža i sjajna.






Mr. Black crna maska dolazi u tubi od 60g i to bi trebalo da bude dovoljno za 20 korišćenja. Struktura maske je gelasta, a miris prijatan. Kao i piling, ni ova maska nije testirana na životinjama. Pre upotrebe, potrebno je napariti lice ili toplim peškirom otvoriti pore, a zatim naneti masku u tankom sloju. Masku prema uputstvu ostaviti da deluje oko 30 minuta, a zatim je skinuti sa lica blagim pokretima od brade prema čelu i na kraju oprati lice toplom vodom.






Masku sam u proteklom periodu redovno koristila i to prema uputstvu što je veoma važno, jer ukoliko ne otvorite pore pre upotrebe, ništa nećete uraditi. Ukoliko ste gledali videa  o crnim maskama koje svašta izvlače iz kože, verovatno ćete to očekivati i od ove maske. Jasno vam je da to nije moguće. Sve te maske od nekoliko dolara mogu da urade sličnu stvar kao i ova maska, razlika je u tome što je ova maska testirana i samim tim znate šta stavljate na svoje lice za razliku od maski sa kineskih sajtova. Mr. Black Crna maska me je kupila odmah nakon prvog korišćenja. Uspela je da izvuče dosta mitisera, one dublje nije, ali nisam to ni očekivala. Osim što uklanja mitisere, ova maska čisti pore i samim tim sprečava nastanak novih mitisera. Koža nakon maske izgleda ujednačeno i na dodir je meka i nežna. 


Sastav:






Masku sam bez problema skinula sa lica, a ostatke sam uklonila toplom vodom.




Cena Mr. Black Crne maske je 1290 din i možete je poručiti na njihovom sajtu Mr. Black. Za više informacija tu je njihova fb stranica Mr. Black Srbija kao i instagram profil @mrblacksrbija.

Da li ste koristili crnu masku?

10 коментара:

  1. Odlican post, super si predstavila maskicu!
    http://mimmi-corner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Čula sam dosta pozitivnih komentara kada je ova maska u pitanju, ali je nisam koristila. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam crne maske, pogotovu kada su od nekog podanog proizvodjaca :)
    Odlican post :)
    JL Blog

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post draga :) nisam do sada probala ovakve maske ali posto imam problematicnu kozu i mitisere sigurno hocu :) bas zanimljivo deluje :) <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  5. Odlična recenzija. Iako nemam problema sa miteserima, bar ne pretjeranih, vjerujem da će ova maskica biti od velike pomoći mnogima.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши