Странице

субота, 17. јун 2017.

Riznica zdravlja - Zdrava Pasta Menta

Pre nekog vremena, na instagramu sam otkrila kompaniju ‚‚Riznica zdravlja‚‚ i njihovu zdravu pastu sa ukusom mente. Čim je stigla na moju adresu, odmah me je oduševilo pakovanje ove paste a na slikama ispod možete videti i zašto.


Zdrava pasta menta


Priznajem da spadam u one koji padaju na pakovanje proizvoda, još ako je i sam proizvod dobar, onda je to pun pogodak.


O kompaniji:

Године 2010. након размене знања групе наших стручњака стечених у Србији и иностранству дошло се на идеју да се направи нешто што је и тада, а и дан данас још увек далеко испред времена. Решени да брину пре свега о здрављу своје деце, а сходно томе и о здрављу људи, створили су своју ризницу. Ризницу нимало обичну, несвакидашњу, хуману пре свега, "Ризницу здравља". 




Šta kaže proizvodjač:

Pomaže u skidanju plaka i kamenca, neutrališe štetne kiseline i podiže pH u ustima, osvežava usta, štiti desni i beli zube.




Pasta dolazi u tubi od 85g, a njen rok trajanja je dve godine. Ne sadrži fluoride, sulfate, parabene i veštačke zasladjivače. Ima jak miris mente, toliko da miriše cela kutija u koju je pasta smeštena.
Slatko-slani ukus je za mene nešto novo i to je ono što ovu pastu razlikuje od drugih. U sebi sadrži sodu bikarbonu koja pomaže kod beljenja zuba. Odlična je za osetljive desni.




Sastav:




OVDE  možete pogledati prodajna mesta zdrave paste. Takodje, možete je poručiti na njihovom instagram profilu @riznicazdravlja ili na fb stranici Riznica zdravlja. Cena paste je oko 300 din. Za dodatne informacije posetite njihov sajt Riznica zdravlja-zdrava pasta menta.

Jeste li probali ovu pastu?

1 коментар: