Странице

понедељак, 3. јул 2017.

DEVI melem za regeneraciju kože

Nedavno sam od kompanije HERBA SVET dobila na testiranje melem za regeneraciju kože. U pitanju je DEVI melem i danas vam prenosim moje konačne utiske.




DEVI melem


O HERBA SVET kompaniji:

``HERBA SVET je mesto za istinske zaljubljenike u lekovito bilje, koji su fakultetski obrazovani farmaceuti, tehnolozi i farmaceuti. HERBA SVET smo stvorili iz vere u prirodne esencije, posvećenosti i ljubavi prema lekovitim biljkama i zdravom životu. HERBA SVET vam nudi
najbolje iz prirode kroz svoje recepture. One su osnova naše savremene fitoterapijske linije potpuno prirodnih preparata koja neguje tradicionalan pristup - bez dodatih hormona, konzervansa i veštačkih materijala. Ti preparati su pravljeni po onome što nama, modernim ljudima, zaista treba, a ne po onome što nam neki teoretičari preporučuju``.



DEVI melem


Šta kaže proizvodjač:

DEVI melem je prirodna biljna formula bez kortikosteroida, sa izrazitim zaštitnim i regenerativnim dejstvom kod niza kožnih problema, kao i za negu zdrave kože. Prisustvo najkvalitetnijih biljnih i eteričnih ulja podstiče regeneraciju i podmladjivanje kože. Melem prodire do unutrašnjih slojeva dermisa, otklanja različite kožne promene, stimuliše pravilno funkcionisanje zdrave i regeneraciju oštećene kože. Svakodnevnom redovnom primenom melema održava se dobar tonus i zdrav izgled kože.


DEVI melem



DEVI melem dolazi u pakovanju od 50ml. Zaštićen je zaštitnim poklopcem i smešten je u kartonsku kutiju na kojoj se nalaze sve informacije o proizvodu. Melem ima veoma lep i prijatan miris. Blag je tako da neće smetati osobama osetljivim na mirise. U čvrstom je stanju, ali se lako razmazuje i koža ga za kratko vreme upije. Ovo je, po mom mišljenju, višenamenski melem jer se može koristiti kod kožnih problema, ali i za negu zdrave kože. Lično ga koristim za delove koji su skloni suvoj koži ( pete, kolena, laktovi), a moram priznati da je odličan za posle sunčanja kada koža zna da se isuši, pogotovo ako ne koristite kreme za sunčanje. Moje prvo izlaganje suncu ove godine se nije slavno završilo. Dobila sam neki vid alergije na sunce u vidu sitnih ospica i ovaj melem ih je uspešno uklonio nakon svega nekoliko dana, i što je najvažnije, nisu se ponovo vraćale. 


DEVI melem



‚‚Ovaj proizvod je bez parabena, mineralnih ulja i mirisa. Devi kolekcija sadrži priznate sastojke koji hrane i neguju kožu‚‚. 


Sastav:


DEVI melem

Ostaviću vam neke korisne linkove kako bih vas još bolje upoznala sa DEVI melemom:


Za više informacija posetite njihov zvanični sajt www.herbasvet.com ili njihovu fb stranicu HERBA SVET.

Jeste li koristili DEVI melem za regeneraciju?

Нема коментара:

Постави коментар