Странице

петак, 14. јул 2017.

Soraya - Care&Control gel, piling i maska 3u1

Nedavno sam na testiranje dobila 3u1 gel iz kolekcije Care&Control brenda Soraya. Ovaj gel namenjen je osobama iznad 15 godina sa masnom i problematičnom kožom. Koristim ga oko dve nedelje i danas ću Vam preneti moje utiske.


Soraya


O kompaniji:

Švedska farmaceutska kuća CEDERROTH je vlasnik brenda Soraya.
Soraya se proizvodi u pogonu u Poljskoj.
Brend Soraya je nosilac mnogobrojnih nagrada za inovativnost.
Tradicija i iskustvo - Osnovana 1984. godine.





Soraya



Šta kaže proizvodjač:

Proizvod koji možete koristiti kao gel za umivanje, kao efikasnu masku za smirivanje kože i kao piling za nežno čišćenje problematične kože sklone aknama i mitiserima. Gel za čišćenje lica sa salicilnom kiselinom, vitaminom B3 - ubrzava cirkulaciju krvi i izmenu materija u koži, ovlažuje kožu, podstiče prirodnu odbranu kože protiv iritirajućih faktora, limunskom travom - snažan antiseptik i baktericid, efektan za negu kože s proširenim porama. Intenzivno čišćenje mlade i problematične kože sklone aknama i mitiserima, sa izuzetno delotvornim sastojcima. Već nakon 7 dana upotrebe smanjuje sebum na koži, formula razvijena sa najdelotvornijim sastojcima s ekstraktima voća.

Gel dolazi u pakovanju od 150ml. Veoma je gust, bele je boje i prijatnog mirisa.



Soraya



Gel za umivanje: 

U poslednje dve nedelje koristim isključivo ovaj gel za umivanje kako bih vam prenela kompletne utiske o proizvodu. Koristila sam ga svako veče u kombinaciji sa ebelin četkom za pranje lica kako bih bila sigurna da je koža skroz čista. Gel uklanja višak sebuma sa lica i ostavlja čistu i nežnu kožu.

Piling: 

Moram priznati da mi se ovaj gel kao piling najmanje svideo. Iako solidno uradi posao, više volim grublje pilinge. Ukoliko vama smetaju grublji pilinzi, svakako vam preporučujem da probate ovaj.

Maska: 

Ovaj proizvod mi se najviše dopao kao maska za lice. Koristim ga tri puta nedeljno i to ne duže od pet minuta. Primetila sam da je malo jači i da bi mogao da isuši kožu ako previše ostane na licu.



Soraya



Sastav:

Soraya


Po mom mišljenju, ovaj gel je odličan za masnu i problematičnu kožu. Drži sebum pod kontrolom, lepo čisti kožu i drži je matiranom.

Sve Soraya proizvode možete poručiti online na sajtu www.nilarigroup.com.
Za više informacija posetite njihovu fb stranicu NILARI.

Da li koristite Soraya proizvode?

Нема коментара:

Постави коментар